fbpx
Регистрирай се тук и вземи отстъпка от 50% валидна за първата ти поръчка!

Вход

Нашата история

Ние сме двама приятели, които обичат да работят на различни нестандартни места. Решихме да споделим тази страст с вас и да подобрим пазара на споделени работни пространства в тези интересни времена!

Защо сега?

По време на изолацията поради COVID-19 беше забавно да останем вкъщи с мислите си за известно време. У дома обаче има много разсейващи фактори – децата и семейството, както и мързелът, и отлагането. Това прави домашната среда не достатъчно ефективна за работа.

В момента все още не е напълно безопасно да се върнете към суматохата в офисите или нормалния колъркинг, но ние създадохме платформа, където можете да намерите тихо и уединено място за работа в покрайнините на София.

Как?

Платформата обединява хората, които искат да споделят своите тихи, приятни и зелени дворове и тези, които искат да работят от вкъщи. Е, не точно от вкъщи, разбира се. И то за средната цена на ден в конвенционален колъркинг.

Защо тук?

София е оживен град, пълен с дигитални и иновативни хора. Ето защо решихме да тестваме идеята си тук!

Защо ние?

Ние имаме страстта, търпението и ентусиазма да опитаме! Опитахме се да работим в парка, в кафене, на пейка … но не е същото.

П.П. На снимката сме в градината на един от първите ни домакини.

Ако си човек, който има зелена и тиха градина и искаш да се запознаеш с нови, млади и интересни хора – пиши ни, ще се радваме да бъдеш един от нашите домакини!

Ако си човек, който е уморен от това да работи от вкъщи или от пренаселен офис и искаш да разнообразиш за един ден на ново и креативно място – стани един от нашите BumBammer-и!

В момента всяка обратна връзка ще бъде безценна за нас! Свържете се с нас.