fbpx
Регистрирай се тук и вземи отстъпка от 50% валидна за първата ти поръчка!

Вход

FAQs

Какво е BUM BAM?

BUM BAM е онлайн платформа, която надгражда индустрията на коуъркинг пространствата. Тя дава шанс на всеки собственик на открито пространство или заден двор да го отдаде под наем на свободомислещи дигитални номади, които искат да се заредят с енергия и да разгърнат креативността си!

Как работи Bum Bam?

Ние от Bum Bam свързваме хората! Платформата свързва значимите за нас търсачи на преживявания и собствениците на красиви градини.

Ако сте собственик на зелена и тиха градина и искате да се запознаете с нови, млади и интересни хора – пишете ни, ще се радваме да бъдете един от нашите домакини!

Ако сте човек, който е уморен да работи от вкъщи или някой пренаселен офис и искате да разнообразите за един ден на ново и креативно място – станете един от нашите BumBammer-и!

Kак да станете домакин?

Отидете на: https://bum-bam.com/become-a-host

След това щракнете върху „Собственик“ и направете регистрация.

Когато сте готови с това, добавете вашата обява и ние ще се свържем с вас до 24 часа.

Забележка: Трябва законно да притежавате къща със заден двор

Как да станете BumBammer?

Отидете на „Бъди BumBammer“ и се регистрирайте като „Гост“. Можете също да влезете чрез вашия акаунт във Facebook.

След това намерете красив двор, от който да работите и да се наслаждавате на работата си!

Какво се случва, ако на домакина му липсват WC, Wifi, електрически контакти, маси, столове или липсва хигиена?

Ние ще възстановим заплатената от вас сума, ако има проблем с една от основните потребности, свързани с работното пространство!

Какво се случва, ако започне да вали?

Ако задният двор на къщата няма подходящ подслон в случай, че завали – ние ще ви възстановим част от сумата за часовете, в които не сте в състояние да работите. 

Пример: Резервирали сте градинския си офис от 10:00 до 17:00 ч. и сте работили спокойно, докато не е започнало да вали в 13:00 ч.- оставяйки ви 4 часа, които не сте успели да използвате. В този случай ще ви върнем 50% от разходите за резервацията.

Мога ли да взема домашния си любимец със себе си?

Ние обичаме домашните любимци!

Ако домакинът е отбелязал „позволени домашни любимци“ като функция, можете да вземете страхотния си четириног приятел за един специален работен ден!